Renkaita ja räntää

  • licence27

En lupautunut mihinkään vesiurheiluun. Aamupäivällä rakensin vähintäänkin persoonallisen trukkihyllyn. Jostain jääneet metriset kannakkeet ja hukkapätkästä jatkettu tikapuu vanhan hyllyn alle.

Koko komeus meinasi jäädä toteuttamatta kun oli ilmeisesti johtaja itse tehnyt varsinaisen ansanipun. Nyt kun oli jäätä ja liukasta tuli puolet hyllyn päädyistä alas nopeammin kuin ehti kuormainta laskea.

Sen jälkeen avasin navan D2 vaunusta. Yllättäen rasvakupin poiston ja sokan irroituksen jälkeen napamutteri aukesi paljain käsin. Se meni osiksi, osien puhdistus ja kasaus.

Pajalta sitten kaveria auttamaan renkaiden vaihdossa ja syömisessä. Keli oli paluumatkalla hieman haasteellinen noille viime vuosituhannen renkaille. Joku BWM ajoi kymmeniä kilometrejä perässä, muttei uskaltanut ohittaa 12 tiellä. Sitten kun tuli 57 tielle ohitti reippaalla ylinopeudella ja jäi eteen kykkimään sentään suunnilleen rajoituksen mukaisella nopeudella.

Kun keli on tuo niin ainakin minä ymmärrän että edessä tai takana olevassa autossa voi olla paremmat renkaat. Kun omat renkaani tiedän niin joudun hiljentämään huomattavasti kun keli on yhtä paska kuin tänään. Harvemmin ajan paljon alle rajoituksen, mutta tänään oli muutamin paikoin A loskaa B huono näkyvyys ja C ja ilmanpaineet tarkistamatta kun lähimmän huoltoaseman pistooli oli rikki.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus