Timanttia peliin

  • licence27

Piti aloittaa myöhään, mutta aika ajoissa olin kuitenkin. Koko sadevesijärjestelmä on putkitettu ja sen perään rakennettiin maalämmölle tarkistuskaivo. Asiakas teki timanttilaikalla kolon renkaaseen ja kopautti pala irti. Niin kova oli kopaus ettet kansirengas lähti muurauksesta irti.

Kaivo saatiin pystyyn valtaosa putkista peittoon. Onnistuin vaan taas viime viikolla ostamaan kaksi rautakauppaa tyhjäksi sadevesiputkien tiivisteistä. Nyt pääsisi muuten peittämään koko järjestelmän, mutta tiivisteitä puuttuuu. Tiivisteet on oltava ettei putket kuse liitoksista sadevettä paineella kellariin ja ettei putkiin pääse tunkeutumaan juuria.

Illan ratoksi laitoin Suzukiin pari sylinteriä paikoilleen. Eka kerta ettei männänrenkaita tarvinnut lyhentää- sen verran väljät sylinterit. Toinen kansi oli kiiltävä ja toinen musta. Kiiltävä puoli ei ollut siis saanut 2 t öljyä tuorevoitelun kautta. Täytyy muistaa testata öljypumppu ennen kuin sitä konetta koittaa käymään.

Tuossa "muurauksen" ja "kaivon" kirjoituksen välissä rikkoutui keinutuoli. Onneksi oli kuivaa puuta ja saunan pesässä vielä hiillos.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus