Resepti käyttöön

  • licence27

Viime vuoden puolella puintiajan jälkeen sain kerran rapeaa pannukakkua- oli sen verran hyvää niin ja rakenne oli miellyttävä että pyysin sen reseptin siltä maatalon emännältä.

Tänään oli testaamisen paikka, koska jotain piti keksiä ettei kananmunat mätäne. Hyväähän siitä tuli, mutta liioittelin hieman rasvan määrässä ja sen seurauksena kun puolen tunnin odottelun päätteeksi otin pellin uunista oli pannukakun päällä paikoin oikein kerros nestemäistä rasvaa.

Minä en kaatanut sitä viemäriin, vaan mikroaaltouunin kestävän pakasterasian pohjalle. Rasvaa oli siis reseptissä mainittu määrä, kuten munia 2 ->3 lukuunottatta kaikkea muutakin. Rasvan laatua ja pitoisuutta ei ollut määritelty. Pannukakun perään uuniin meni kinkkujuustopiirakkaa ja sen jälkeen jääkaappi olikin sisältä varsin autio. Niistä saa huomisen päivän eväät ja varmaan ihan hyvää vielä perjantainakin.

Sitä ennen olin ollut jo kyllästymiseen saakka kirjallisissa töissä ja kaivanut hangesta sekä elementtejä että rumpurenkaita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus