Samaa kuin kuin eilen ja vielä pölyiset villat päälle

  • licence27

Tein edellisiä paloja itsekseni monta päivää ja tietysti samalla suunnittelinkin jonkin verran.

Eilen meni sen verran myöhään että arvelin tarvitsevani apuvoimia aamuksi- siis että saisin nukkua edes sen aikaa että villa ovat lokeroissaan.

No sitten siinä kahdeksan paikkeilla aamulla aamuvirkku apulaiseni herättää intoa piukassa että tarvii lähteä rautakauppaan kun villat ei riittäneet.

Minä sitten ihmettelin että miten niin ei riitä kun edelliseen settiin riitti ja jai vielä ylikin. No sitten kävi ilmi että koolauksen väliin tarkoitetut 50 mm levyt oli juu tosiaan kaikki käytetty, mutta niistä 100 mm korkeaan tilaan tarkoitetuista villoista ei levyäkään, joten uusiksi meni.

No äkkiähän ne levyt toisiin vaihtoi ja siis paljon nopeammin kuin että olisi lähtenyt hakemaan rautakaupasta uusia. Sitten taas alkoi hommat sujua aina siihen asti kun apulainen lähti asioille ja myös ilmeisesti Puuiloon samalla reissulla ostamaan paketin ruuveja mallin mukaan,

No lopputulos oli keskimäärin hyvä eli malleista huolimatta 2/3 oikein. Yksi jättipaketti oli kupukantaruuveja joille en ainakaan tähän mennessä ole keksinyt mitään järkevää käyttöä.

Onneksi kaupat ovat auki huomennakin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus