Se oli hyvä

  • licence27

Paha karma jatkui taas tänään. Tuntuu kuin menossa olisi seuraava Mr Bean tai vähintäänkin hymy pyllyyn. Seuraavaksi varmaan iskee salama konepeltiin ja korjaamossa jäähdyttäjään laitetaan pissapojan nestettä, bensapumpusta tulee dieseliä.

Meinasin siis tilata kaikessa yksinkertaisuudessaan lämmintä juotavaa ja tilasinkin, mutta tuli ensin niin eksoottinen teekoctail ettei nauratukselta meinannut pystyä juomaankaaan mitään.

Alan epäillä myös lieviä telepaattisia kykyja, koska jo matkalla mietin että milläköhän noita muovisen ohjauspyörän kylmettämiä käsiä oikein lämmittäisi ja piti ehdottaa että tekisi jotain lämmintä alkoholitonta toiselle kädelle.

Musiikki oli loistavaa ja jos jotain toivoa saa niin vähän rauhallisempaa poistumista esityksen jälkeen. Sillä samalla lipulla kun ainakin tässä tapauksessa saa olla valomerkkiin asti ilman lisähintaa ja menemättä vahingossa pallomereen, vaahtoon tai arpajaisvoittoa noutamaan.

Painotan tuota "samalla lipulla", koska minähän en oikein osta lippuja mihinkään etukäteen. Nyt kuitenkin ennakoin sen verran että kävin ensin ostamassa lipun ja vasta sen jälkeen syömään. Sen kaavan kun rikkoo niin pääsee sitten puolella korvalla keskustelemaan puoliraaoista hampurilaisista. Minä vielä infosin sitä alkuperäistä lipunmyyjää miten toimin, koska pelkäsin että tupa tulee täyteen.

Lisäksi ihmettelen mitä maailman kokolailla suurimman autonvalmistajan TDI moottorinohjaus oikein miettii ryömittäessä. Se vielä jollain lailla ymmärtää että hidastetöyssyyn tulee sammahdus tyhjäkäynniltä vaikka kytkin on täysin ylhäällä, mutta tasamaalla suojatietä ylittäessä moottorijarrutuksen jälkeen. Onko syöttö sit tosiaan niin pienellä että se vaan kertakaikkiaan sammuu vaikka auto vielä rullaa eteenpäin. Uudemmassa mallissahan on pysytysautomatiikka, enkä yhtään ihmettele että on kun tuokin sammuilee omia aikojaan.

Siinä täytyy olla joko moottorijarrutukseen liittyvä ominaisuus millä estetään käyttämästä liian pieniä pyörimisnopeuksia tai sitten vaan moottorin+ apulaitteiden pyörittämiseen tarvittava voima menee alle sen mitä moottorinhjaus osaa pyytää. Toki kuski eli minähän siellä ohjaamossa olen ja varmaan oppii jossain vaiheessa ennakoimaan tai painamaan hieman kaasua tai kytkintä siinä vaiheessa kun kierrokset lähestyvät tuhatta. Paskamaista vaan kun millään muulla autolla mukaanlukien Kadett C ei ole ollut noita ongelmia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus