Rakennus rakennuksen sisällä

  • licence27

Kultaiset päivät tai jotain siihen suuntaan. Ne päivät kun maa kantaa, eikä lumi vielä haittaa, Kysymys kuuluukin miten hyödyntäisi seuraavat kaksi päivää- sitten ilmeisesti tännekin korpeen saadaan lunta ja valoa.

Ihan ensimmäiseksi tarvis saada talli tyhjäksi. Vanhoja Suzukin osia siirsin trukkilavallisen,eikä siinä vielä tainneet olla edes kaikki. Tallin tyhjentäminen on tarpeen että lumikoneen saa nopeammin liikkkeelle ja ilman että se huutaa vaihdelaatikon öljynpainetta ym. ennenkuin lämpiää.

Nyt olisi ollut myös hyvä hetki vaihtaa kipsilevyt katosta, mutta se taitaa jäädä väliin siihen saakka kunnes mieltäni riivanut paineviemäri on toiminnassa.

Katselin elementtitallin syntyä ja olen monessakin kohteessa katsellut kuinka taloja synnytetään. Vaikka tietyn talovalmistajan taloista puhutaan että ne ovat ohutseinäisiä ja kaikkea muutakin pahaa, mutta perkele sentään kun kasataan kattoa myöten valmiiksi sisätiloissa niin on se ihan eri juttu jopa puuseen huopakaton laittamissessa kuin temuta tuolla pakkasessa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus