Separatistit

  • licence27

Vertasin muutama päivä sitten Ukrainaa Kosovoon. Serbia ei ole vieläkään Kosovoa tunnustanut ja jos osa Ukrainasta päättää liittyä Venäjään tuskin Ukrainakaan vapaaehtoisesti luopuu niin isosta alueesta.

"Älä lue Politicaa"- en ole ihan varma miten serbialaisen lehden nimi kirjoitetaan, mutta se oli kyllä sisällöltään välillä todella hupaisaa luettavaa. Siinä muun muassa kerrottiin kuinka kaksi Suomalaista rauhanturvaajaa oli karannut koska heidän mielestään Kfor kohteli serbejä niin huonosti.

Oikeasti kaksi suomalaista rauhanturvaajaa oli palannut kotimaahan henkilökohtaisten syiden vuoksi ja heistä kumpikaan ei ollut kovin innokas puolustamaan mitään etnistä ryhmää yhtään sen enempää mitä käskettiin.

Valtatyhjiö Kosovossa johti poltettuihin taloihin, autioihin pihoihin, itkeviin lapsiin ja pitkään rauhaturvaajien tarpeeseen. Toivottavasti Ukrainassa ei käy yhtä huonosti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus