Seuraavat särkyneet 25

  • licence27

Voiko huonommin päivä alkaa: Täry, eli maantiivistäjä mallia pieni on juuri onnellisesi saatettu ramppia pitkin kellarikerrokseen ja yli viemäristä kun puhelin soi. Vanhemmasta tärystä kaasuvipu poikki- no kun tiesi kuka sen työmaalle vei niin ei yllättänyt.

Päivä siis alkoi huonosti ja työt meni sinällään OK, mutta päivän päätös oli täyttä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Täysi vauhti oli siis vajaat 70 kilsaa tunnissa moottoritiellä ! Kun sitä saatanan suolaa kylvetään niin saadaan mukamas pinta sulamaan- no sit kun lämpötila laskee niin paikoin tie on sula, pakoin jäässä ja paikoin suolavesijäässä.

Ilmeisesti YIT:n sirotin on kesäterässä kun samasta lämpötilasta huolimatta Riihimäeltä etelään tie oli loistavassa kunnossa. Ne tiet minne suolaa ei ole kylvetty ollenkaan on hyvässä jäisessä kunnossa-

Miksi siis ajaa moinen matka ja vieläpä kirjaimellisesti keskellä yötä... Voin silti hymyillä ja todeta että kannatti ajaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus