Roikkuva pilari

  • licence27

Mahtoikohan tänään olla viimeinen pelottava päivä korttitalon työmaalla. Teknisen tilan keskellä jökötti pilari maan päällä. Muuten hyvä pilari, mut 8 reikäinen hormi kahden kerroksen läpi katollesaakka painona päällä ja pilari alapäästään noin puoli metriä liian lyhyt.

Siinä sitä oli pähkinää purtavaksi, Ensin timantilla seiniin aukot ja kattoon teräspalkit aukkojen läpi. Palkkien kiilaus paikalleen ja isojen palkkien väliin 100 mm korkeat rst profiiliputket 4 kpl joista 2 lyöntiankkureilla pilariin kiinni. Koko teräsrakenteen alle holvituet jännitykseen ja sit se jännitys vasta alkoi.

Jännittävää oli pysyykö pilari + hormisto paikallaan, vai tuleeko kellarikerronkesta paikallinen Ground Zero siinä vaihessaa kun pilarin alta kaivetaan pois kaikki maat. Niin sitten tapahtui pilari jäi roikkumaan luonnottonan näköisenä kuin karmeasti kasvanut kattolamppu, vaan ei pudonnut. Mikään ei toki takaa etteikä koko komeus voisi romahtaa yön aikana tai painua usempia senttejä siinä vaiheessa kun holvituet poistetaan.

Helpotuksen huokaukset varmaan siinä vaiheessa kun viimeiset 2 isoa muottia valmistuvat. pieniä muotteja jää vielä kuusi kappaletta kuivabetonia odottamaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus