Sirkushuveja ilman leipää

  • licence27

Ajoin vuonna 2000 noin 8000 kilometriä viikon aikana kotia kohti. Jos sellaiseen reissuun on varaa niin lähtöhetkellä ei voi olla köyhä tai sitten tarvii ottaa velkaa tai toimia epärehellisesti.

Jo muinaiset roomalaiset aikoinaan tiesivät että kansalle täytyy järjestää leipää ja sirkushuveja. Sirkushuveja ja tosi-TV:tä riittää, niin maalla merellä, ilmassa kuin netissäkin, mutta miten on leivän laita.

Vuosikymmeniä toitotettiin että elintarvikkeista on ylituotantoa- nyt ainoa mistä on ylituotantoa on työttömät. Niitä tulee omasta takaa ja ulkomailta.

Nuo kaksi asiaa kun yhdistää niin eiköhän valtio voisi ostaa kaikki Saabin konkurssipesän autot, osat, merkin ja tuoteoikeudet. Jos autoista on ylituotantoa niin lastataan auto täyteen elintarvikkeita ja ajetaan rajasta yli- Seuraavana päivänä parkkipaikka on tyhjä oli auto lukossa tai ei.

Valtionjohdosta puuttu visionäärejä. Nyt mietitään koko ajan kolmea vuotta ja sitä miten seuraavissa vaaleissa käy + puidaan edellisiä. Tarvis miettiä 50 tai 100 tai 1000 vuotta tulevaisuuteen. Ehkä sadan vuoden päästä ruoka viljellään kerrostalojen seinillä ja katolla= on oikeaa lähiruokaa, mutta mitä järkeä on tehdä miljoonan tai kahden taajamaa luonnonvarana pelkkiä ihmisiä. Jos ei niin vuonna 2212 elämä on yhtä alkeellista kuin 1812, koska ei ole enää energiaa.

Alkutuotanto pitää palauttaa alkuperäiseen loistoonsa, jatkojalostus palauttaa takaisin Suomeen ja sitten vasta ruveta tuottamaan palveluita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus