Idioottiautoilu tarttuu

  • licence27

Toisella puolella oli haukuttu Suomea ja Suomalaisia. Valitettavasti tuosta haukkumisesta on aivan turha lähettää noottia muuten paitsi kouluttamattomuuden osalta.

Suomessa on niin paljon koulutettua väkeä työttömänä että niistä parhaat poimimalla tekisi toimivan johdon useampaankin lentoyhtiöön tai sitten sen voisi ilmaista että Suomessa on satoja tuhansia ihmisiä jotka on oikeasti älykkäämpiä kuin valtaosa kansanedustajistamme nyt tai edellisellä vaalikaudella.

Olisi pitänyt kuulla se alkuperäinen purkaus lähdekielellä ja suomentaa itse. Ilmeisesti hänenkin Nokialaisensa oli huollossa ja siitä suivaantuneena latasi täyslaidallisen tänne suuntaan.

Korkea työttömyys piti paikkansa, murhia tapahtuu ja itsemurhiakin tapahtuu. Varmasti myös se pitää paikkansa että nykyinen kotona oleilemiseen kannustava työttömyysturva on huono ratkaisu.

Palatakseni vielä koulutukseen. Ihan ensimmäinen asia mikä mikä pitäisi opettaa jo esikoulussa tai viimeistään ala-asteella, kerrata vuosittain ja vielä työelämässäkin: Asenne työhön ja työn tekemiseen.

Se on ihan sama onko Siwan kassa, siivooja, vai eversti- missään niissä hommissa ei pärjää jos on väärä asenne, eikä ylipäätään pääse töihin. Jos ensimmäinen ajatus tai reaktio siinä vaiheessa kun olisi mahdollisuus tehdä jotain palkkatyötä on "mut kun tuet menee"- Silloin nyt miltei selkauksen aikaan saanut ihminen joka ei välttämättä ole koskaan käynytkään Suomessa on täysin oikeassa. On tehty järjestelmä, joka ruokkii järjestelmää, mutta ei kannusta ihmisiä menemään töihin, palaamaan töihin tai varsinkaan ryhtymään yrittäjiksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus