Taas niitä aamuja

  • licence27

Oli tarkoitus siirtää turvahiekkaa savivallin päälle. Siihen tarvitsin perävaunua. Kun sitten rupesin sitä koukkuun laittamaan niin eihän se tietenkään onnistunut, koska silmukka oli lähes maassa kiinni. Tasamaalta se onnistuu isommillakin takarenkailla, mutta nyt jalan kohdalla maa vietti sen verran sekä eteen että sivulle että koukku vaan törmäsi.

Sitten kun sen viimein sai perään oli vaunussa A puita ja B maata= puut likaisia ja vaunu kaipasi pesua.

Sitten kun viimein pääsi pesurin luo niin siitä meni heti suuttimen reikä tukkoon, enkä vieläkään tiedä millä se on tarkoitettu purettavaksi. Dynasetin pistoolissa suutin on kiinni kierteellä ja sen saa siis irti puhdistamisen ajaksi.

Arvoin että uskaltaako viimeistä kaapelia upottaa maahan kun alkoi satamaan. varmaan se kaapeliojan kohta hieman pehmenee, mutta kyllä siitä ehkä kotimaisella telivetoisella kuormurilla ylös pääsee.

Päivän päätteeksi otin haasteen vastaan ja kävin juoksemassa reikäpallon perässä ekaa kertaa ties kuinka moneen vuoteen. Ei voi puhua mistään harrastamisesta vielä yhden kerran jälkeen, mutta ihmettelen silti hieman noita muutamia harojoituksia mitä tänään tehtiin:

Pelitlanteessahan kentällä on yksi pallo ja käytännössä ei ainakaan koskaan tiedä tarkalleen mihin suuntaan vastustaja yrittää palloa syöttää tai kuljettaa. Ainoastaan selvää on että jossain vaiheessa sitä yritetään survoa kohti vastustajan maalia.

Näin ollen jos harjoitellaan peltilannetta kahdessa päädyssä niin kaksi palloa riittää.

Toki koko kenttääkin voi hyödyntää ja laittaa vaikka sata palloa sinne pyörimään kun vain on tarkoitus saada maalivahdille vetoja. Se vaan tekee alkuun harjoituksesta melkoisen sekavaa ja käytännössä koko kentän läpijuoksut ovat aina peräisin vastustajan puolustusvirheestä.

Jos puoli kenttää ei riitä niin ainakaan puolustajien ei pitäisi juoksennella ristiin vastustajan maalin takana vaan korkeintaan vastustajan maalin edessä.

Sitten oleellinen juttu: Turnausmuotoisessa sarjassa ennen peliä pääsee kentälle ehkä kolmeksi minuutiksi. Näin se pitäisi huomioida myös harjoituksissa, tehdä jako ja pelata esimerkiksi kolmesta poikki.

Sitten miten pelit ratkotaan: Maalivahtipelillä ja erikoistilanteissa- toki jos on suuri tasoero niin tasakentin ja tuurillakin on tehty maaleja esimerkiksi 30 asteen miinuskulmasta, maalivanhdin selän kautta, vähän reilusta puolesta kentästä, kolmen putken kautta. Sitä ei ratkota pakki-pakki syötöillä oman maalin takana-

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus