Jotain kuitenkin aikaan sain

  • licence27

Taidan olla aika vaikea asiakas. Tänään tosin oli pitkästä aikaa ensimmäinen kerta kun pikaruokamyyjällä meni appelsiinit ja omenat sekaisin. Nauratti niin paljon etten viitsinyt edes valittaa että juoma jäi ainakin senttimetrin vajaaksi mukitehtaassa suurella vaivalla tuotetusta merkkiviivasta.

Tai sitten vaan halusi pitkittää kassalla seisomistani parhaansa mukaan.

Toisella kertaa- siis päivän pituus vaati toisenkin lämpimän sapuskan meinasin pankkikorttini pudottaa kun joku keski-ikäinen tai vanhempi mies tuuppasi tarjottimensa nurin tarjoiluvaunuun laittaessaan ja tietysti astiat lattialle toivottavasti onnea tuottavina lisätyötä henkilökunnalle tuottavina sirpaleina.

Aika rientää ja taas illan tullen tuntui että päivä loppui kuusi tuntia liian aikaisin. Toisaalta siihen oli ihan syykin. Asiakas kun oli tilannut kentälleen hiekkaa ja sitä hiekkaa ei tainnut tilaushetkellä olla olemassakaan. Taas toista tilattua tavaraa oli riittävästi, mutta sen kuljetuksen ajankohta oli hieman epäselvä.

Onneksi oli vähän välihommia, kuten perävaunun vaihto, pari painepesurin suuttimen avaamista, vähän rasvausta ja sitten konsultaatiokierros kaupungissa. Voi taas sanoa että PERKELE. Jos maahan on laitettu reilumpi määrä putkia niin niillä yleensä on joku tarkoitus. Toki nyt tässä tapauksessa laitoin maahan tyhjiä putkia sitä varten ettei tässä vaiheessa olisi tarvetta kaivaa kaikkia pihoja auki jonkun kuidun tai syöttökaapelin vuoksi.

Sitten kuitenkin kaksi tai kolme tekijää on välissä käynyt, rikkonutkin yhden putken ja puhelinkaapelit puuttuvat edelleen- ei ne putket siellä maan uumenissa mitään koristeita ole. Kuidulle on oma putkensa, puhelimelle omansa ja sähkölle omansa. Lisäksi on kaksi tyhjää putkea niitä ilmeisesti pätkiksi laitettuja tietoliikennekaapeleita varten joille tein reitin. Teinkö siis turhaa työtä- no en tehnyt jos uusi kaapeli vedetään uudelle kaapille lyhintä reittiä. Tein jos joka taloa varten tullaan vajaan vuoden vanhan asfaltin alla uudella ojalla. Uusi asfaltti ja metrin ja ylikin väärällä puolella rajaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus