Takalaita taas jälleen kerran

  • licence27

Koneen palautuessa lainasta kiinnitin huomioni heti esivalintakytkimen asentoon. Ohjelmoitavassa hydrauliikassa näyttää olevan se huono puoli ettei koneen omistajakaan ole vajaassa viidessä vuodessa saanut luettua kuinka se laitetaan toimimaan esimerkiksi perävaunun kanssa.

Ohjelmointiin tarvitaan esivalintakykimen lisäksi seitsemää painiketta joista ensimmäisellä aktivoidaan väylä, neljällä liikutaan valikoissa yhdellä valitaan ja yhdellä poistutaan. Tälläkin kertaa takalaidan korvakkeet olisivat varmaan pysyneet ehjinä jos sitä ei olisi ajettu 160-80 l minuutissa säädöllä niin että letkurikkoventtiili paukahtaa kiinni takalaitaa sulkiessa. 20-10 % olisi ollut aika sopiva eli korkeintaan 32 l/minuutissa avaamiseen. Sujuvaan sulkemiseen riittää vähempikin.

Oli varmaan kymmenes kerta kun tuosta vaunusta oli joko sylinteri, takalaita, sylinterit tai korvakkeita hajalla. Niin ja ne saakelin valot. toinen takavalo oli puolillaan kuraa ja se toinen kappaleina.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus