Error f01

  • licence27

Päivä päättyi nenän mustumiseen. Ei ollut kyse kenestäkään mustasukkaisesta vaan lapion muovinen kahva meni poikki kolistellessani lavaa alapuolelta. Tietysti käsi meni ylös, mutta lapio painovoimalla alas.

Jos tästä päivästä jotain mieleen jää niin ehkä se oli stoppi huoltoasemalla. Olen nähnyt naisen ajavan puoliperävaunun veturia, kirjastoautoa, sorakasettiyhdistelmää, mutta tänään oli ihan ensimmäinen kerta kun näin naisen metsäkoneenkuljetusauton ratissa. Ei se ritiläauton ajaminen, mutta arvelen että sama henkilö ajaa myös saman firman metsäkonetta ja kuulemma on vielä kuski parhaasta päästä.

Ilmeisesti katsoin liian pitkään ja hartaasti puheluni päätyttyä kun olin tyrkännyt lähtiessäni pitkät päälle, vaikka päivävaloilla olisi ihan hyvin pärjännyt.

Lisälämmitintähän ei näillä keleillä enää tarvitse, paitsi ehkä heti aamulla. Tänään sitten isoon koneeseen öljynvaihtoa suunitellessani otin panssarin auki ja totesin kauhistuneena että sen koneen kuskin kannattaisi käydä lottoamassa. Lisälämmittimen pumpun putki oli irti eli siinä oli aikamoinen palovaara. Sen kun sain korjattua niin vielä siirtopumpun vierestä vähän tihkui. Nyt on työvaatteet pesukoneessa ja tällä erää vuodoton kone tallissa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus