Tämän erän viimeinen pala

  • licence27

Vastaanotolla minua vastapäätä istui parivuotiaan äiti miehineen. Kertoi että nyt olisi aika lähteä kokeilemaan eräilyä lapsen kanssa- ihan vaan yhdeksi yöksi alkuun. Kysyin silloin itseltäni: Mistä tuollaisia naisia oikein löytää ja millä ne valloitetaan. Olin siis itse jo suunnitellut oman retkeni heidän retkipaikkansa ohi ja niin ikään vain yhdeksi yöksi tällä erää.

Oli siis lähes ihanteellinen keli, lähes ihanteellinen paikka ja erittäin edullinen varustus. Ehkä patjassa olisi saanut olla enemmän paksuutta.

Joka tapauksessa oli mukava herätä omia aikojaan ja tulla kotiin pyykkikone syöttämään vasta täyden työpäivän jälkeen. Toinenkin yö olisi muuten mennyt, mutta vettä tuli kaatamalla työpäivän jälkeen, enkä siitä syystä halunnut ottaa kastumisen riskiä.

Tänään kannoin, hirsiä, ristikoita, puita sekä sahattuja että sahaamattomia, isoja kiviä ja soraa. Huomenna sieltä voisi päästä pujahtamaan taas kohti omaa ikuisuusprojektia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus