Lempiväiset suviyössä

  • licence27

En ollut kovin innoissani lähtiessäni tänään matkaan, enkä ollut kovin innoissani kun palasin kotiin. Kotomatkalla totesin että näköjään tuo kantatien varsikin kelpaa lempiväisille, mutta joku sinne hyökkäsi kolmanneksi pyöräksi juoksujalkaa- omatunto kenties, ehkäisyvälineet tuskin.

En ollut kovin innoissani risteilemisestä- onneksi se vaihtui kumipyöräkyytiin- sinänsä harmi että se selvisi niin myöhään, koska olisi ollut kätevä jättää vaihtovaatteet autoon ja olisi muutenkin säästynyt paljon aikaa ja vaivaa.

Eipä silti- varsin harvoin sitä päätyy noin viehättävään seuraan. Toki muutama istumapaikka oli vielä täyttämättä ja monta nimeä jäi kuulematta kuten se jolla oli tummat hiukset, valkoiset kengät ja kaunis hymy.

Naisen ikää arvatessa menee joskus pahasti metsään. Kysymykseen ei aina saa vastausta, mutta tällä kertaa olisin arvannut kolme vuotta yläkanttiin. Morsiusneidoista yksi sai itkun ja ruusun, toivottavasti ei piikkejä. Keskimmäinen oli tuttu ja vanhin jätti sitten varjoon päivän päätähdenkin.

Itse juhlissa ei ollut mitään vikaa ja tuntui suorastaan epätodellisen täydelliseltä. Ehkä olisin viihtynyt vielä pidempään jollei väen vähenemisen myötä olisi alkanut kolottaa päätä ja toista kantapäätä.

Pitkätossu kun ilmeisesti on perinyt sekä kauneuden että luonnollisen taipumuksen esiintymiseen joltain muulta kuin sadun piraatti-isältä.

Ruoka oli loistavaa, kakku erinomaista, ohjelmaa sopivasti ja kokolailla täydellinen onnistuminen juhlien kaikilta osin. Onnea ja menestystä heille.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus