Täsmääkö

  • licence27

Tie jonka löytää vain kun rakastaa, tie jonka hiekka on niin upottavaa.

Haaveilin että tänään olisi saanut tehdä ihan vaan koneellisia töitä- toisn kävi. Heti työmaalle päästyäni muistin ettei akkukone ole yhteensopiva reikäsahan kanssa. Tarkistuskaivon paikka syntyi kätevämmin lapiolla kuin koneella.

Uretaanin laitto meni jo rutiinilla, eikä bitumit sun muut patolevyyt ja pystyt styroxit tuottaneet tuskaa. Maadoituskupari vaan puuttui, sadevesiputket on osittain triplaa ja niitähän ei tuplaputkien tiivisteillä suosiolla jatketuksi saa.

Salaoja osui keskelle viemäriä, joten taas tuli lapioitavaa.

Jäähyväiset James 52 D 4x4 :lle ja hyvin palvelleelle Daewoo 130:lle piti jättää tänään. Lavetti ei sit kuitenkaan tullut yhtä uutta tuomaan ja kahta pois viemään. Yhteensä niissä on jotain 18000 käyttötuntia ja molemmat loistavassa työkunnossa. Jamesta ei tule ikävä, mutta Daewoon lähtö jopa hieman harmittaa. Siitä saa joku mallikelpoisesti huolletun käytetyn koneen vielä vuosiksi tai vuosikymmeniksi. Hienosti verhoiltu penkki jälkiasennettuine lämmityksineen ja 2-tie erillissarja- niin ja suurella vaivalla rakentamani ympäripyörivän kauhankallistajan asennus.

Onneksi EC 20 sentään jäi ettei tarvi ihan heti ruveta samanlaiseen asennusurakkaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus