Ylitöixis

  • licence27

Hoidan omat hommani- niin olis ainakin tarkoitus. Tiedoksi vaan kaikille teille rakentajille että laittakaa ne patolevynne ja pystystyroksinne heti paikalleen kun on seinää mihin laittaa.

Tänään siis aamupäivän laitoin patolevyjä- siihen perään routastyroxia ja lopulle seinää 100 mm suulakepuristettua uretaania väri keltainen. Pontattu ja molemmin puolin uritettu varsin hyvä ja kova materiaali, muttei sitäkään ole mietitty ihan loppuun. Jos isojen urien puoli olisi ollut uritettu ristiin oli hukkapaloja tullut murto-osa kun levyn asennussuunnan saisi valita ihan itse joko vaakaan tai pystyyn.

Yksi kokonainen seinä sai siis pintaansa eristeen päästä päähän ja vähän vielä kulmien ylikin Salaojan kanssa tulee ongelma, koska ihanteellinen asennussyvyys menisi viemärin läpi. Joutuu kaivamaan ensimmäisenä asennetun pätkän salaojaa tarkistuskaivolle asti ylös ja syventämään.

Parasta on kuitenkin se että tie alkaa hiljalleen avautua tavaraliikenteelle. Päivä oli pitkä ja rankka.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus