Täysi kymppi palvelusta

  • licence27

Lisään ehkä firman nimen kun saan sen selville- siis luen kuitista.

Oli siis ongelmana että lämmityslaitteen käyttöpaneeli ja sen myötä koko ohjaamon lämmitys oli pois toiminnasta. Se lakkasi toimimasta jo monta päivää sitten ja tietysti pakkasella. Kun sillä hetkellä ohjaamo ja kone olivat lämpimiä sinnittelin ohjaamossa vaikkei se mikään Apollo 13 tasoinen ongelma ollutkaan.

Koska kuitenkin kyseinen ohjelma tuli yöllä katsottua ja olen joskus vastaavaan moottoriin hiilet vaihtanut, lähdin matkaan sitä korjausta varten hankitun uuden moottorin kanssa. Samoin otin kyytiin työkaluja ym sälää ja arvelin että vianhaussa menee tunti jos toinenkin.

Tällä kertaa ei ollut perjantai 13 päivä kello 13 ja risat vaan vian löytämiseen meni noin 15 minuuttia, jonka jälkeen viallisen liittimen tilalla oli uusi ja lämmityslaite toimi. Harmi vaan että vanhan liittimen kuori meni purkaessa murusiksi.

No oli vähän nälkäkin siinä vaiheessa ja lähdin kiertämään lähimmän paikkakunnan kaupat päätyen lopulta Valtran varaosatiskille. Siellä sitten myyjä teki hyllystä löydön ja kas kummaa liittimen kuoria oli lähes kymmenen kappaletta, mutta vain sitä toista puolikasta- ei paria.

Sitten kun sanoin että kaksoisliitinkin käy soitti myyjä puhelun ja kolme minuuttia myöhemmin liitin oli kädessäni maksettuna ja pääsin syömään ja hoitamaan korjauksen loppuun.

Paluumatkalla olin hetken aikaa kyläilemässä ja täytyy todeta että kyllä oli kaverin kaveri löytänyt harvinaisen kauniin suomalaisen naisen tyttöystäväkseen. En tiedä millainen Justiina sit on kotioloissa, mutta kun vain puhtaasti katsoi ulkonäköä niin oli kyllä niin kaunis että imarteleminen on turhaa, ellei jopa mahdotonta.

Ehkä ne rinnat oli siihen siroon runkoon nähden aavistuksen isot, mutta muoto ei jättänyt toivomisen varaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus