Testing

  • licence27

Tavoitin erään auton entisen osmistajan. Hän sit kävi ajamassa lenkin autollaan ja totesi ratin olevan vinossa ja samalle myös sen että se ei sitä ollut silloin kun auto heiltä myyjäliikkeeseen meni. Siitä voidaan vetää johtopäätös että joku ajotaidoton tai muuten vaan koheli on sen kanssa osunut joko alustalla kantoon tai renkaalla/renkailla jonnekin ja ohjauksessa jotain on pielessä. Tietenkään auton uuden omistajan ylpeys ei anna periksi valittaa ja vanha auto missä ei ole mitään vikaa on kuulemma jo myyty. Lopputuloksena kaksi autoa joisssa kummassakin on on ohjauksessa jotain pielessä.

Tänään laskin siilon pohjasta nousseet suht ehjät palautuspullot. 34 kpl kaljapulloja ja 16 kirkasta. 32 + 14 palautuskelpoista- tai ainakin niin uskon.

Mitään piirustusta tai kunnon suunnitelmaa en ole vielä nähnyt, mutta maata on siirtynyt hirmu määrä ja polttoainettakin hurahtanut liki tankillinen. Kova on silti tavoite kun kippaussuppiloon olisi tarkoitus sopia kaksi traktorikuormaa viljaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus