Ympyrä sulkeutui

  • licence27

Kävin koittamassa käytettyä Golffia. Kulkupuoli oli ihan kunnossa, mutta ohjaukselle on tapahtunut jotakin- ilmeisesti käyty montussa tai kanttikivessä kun ratti ei ole suorassa.

Noin muuten päivä kului työn ääressä ja ruokaa laittaessa. Kun jääkaapissa on vähänlaisesti tavaraa ja kananmuniakin tasan yksi täytyy käyttää mitä on.

Pakastimessa oli jälkkäriksi riisipuuroa, karjalanpaisti clilikastikeessa on vielä uunissa, mutta koska nälkä oli jo tunteja sitten syntyi ruoka sipulipedillä uunissa kuumennetuista säilykemaissintähkistä, pakastekalapuikoista, voista, juustoraasteesta ja suolasta.

"Vuokralainen" oli ahkeroinut niittokoneen kanssa sillä välin kun minä levitin sora ja sepeliä. Sieltä sitten Tuulosen kautta hakemaan pikkukonetta seuraavalle työmaalle.

Tavallaan ympyrä sulkeutui. Se sulkeutui kun palasin siihen pisteeseen missä tapasin ensi kertaa edellisen kiinnostavan naisen. Nyt siis varmuudella voi sanoa yksipuolisesti kiinnostavan naisen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus