Tinkimistä

  • licence27

Puhelimella hoidetaan nykyään monia asioita. Tänään puhuin puhelimessa aivan liikaa, mutta viimeinen puhelu oli ainoa josta oli jotain apua.

Kävi siis niin onnellisesti että asiakas oli saanut putkimiehen ja suostui vaihtamaan omansa perjantaille. Näin ollen voisin vihdoin huomenna päästä peittämään jo reilut kaksi viikkoa auki olleen sulun montun.

Päivästä tuli pitkä ja kyllä hikikin ehti virrata täryä käyntiin nykiessä ja putkilinjaa tiivistäessä. Märkä savi vielä liimaa kengätkin tehokkaasti eli jokainen askel painaa.

Rajapinta on nyt saavutettu. Puoliväli ainakin siihen saakka kunnes kaukolämmöille ja kaapeleille on saatu suunniteltua uudet reitit.

En ole lähettänyt yhtään joulukorttia- missä helvetin välissä ehtisi kaivaa osoitteet, valita kortit, kirjoittaa ne ja vielä lähettääkin. Ehkä ne menevät sähköisinä tänäkin vuonna. En ole edes varsinaista sähköpostiani lukenut yli kahteen viikkoon. Viimeksi oli taas joku Tadsigistanin Elenan nimellä tehty googlesuomennettu kosioviesti- lue huijaus. Jopa niin tökerö että väitti osoitteen löytyneen palvelusta jossa sitä ei ole- tai jos on niin minä en ole sitä sinne laittanut.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus