Tuleeko myräkkä?

  • licence27

Valaistun ladun valot oli viimein korjattu. Oli varsin miellyttävä keli muutenkin kiertää 6,5 km vaikka olikin vähän turhan ohukaiset hanskat. Latukin oli varsin hyvässä kunnossa.

Suojakeliin ja pyryyn on varauduttu. Olikin eka kerta ettei tarvinnut nostoketjuja pomppia laittamaan etutyölaitteiden kesäsäilöstä hakemisessa.

Tilataidenostohaarukka testattu onnistuneesti eikä edes trukkihylly kaatunut.

Vuoden yökerhokiintiö on täynnä. Ei ihme että ravintoloitakin kaatuu. Ainakin tuon DJ:n olisi saanut laittaa joko ulos lainaamaan musiikkia ohikulkevista autoista tai sitten sille olisi pitänyt juottaa kolme tölkkiä energiajuomaa ennen kuin pääsi koppiinsa.

Miehet ei tanssi jos ei ole naisia ja jos ei ole naisia niin ei tanssi kukaan. Sitten kun tulee ensimmäinen nainen joka haluaisi tanssia niin ei se musiikki parane vaikka nainen käy kolmeen kertaan huutamassa sinne koppiin.

Oliko nainen sit ekaa kertaa yökerhossa tai ekaa kertaa ottanut liikaa pohjia tai ekaa kertaa ilman omaa miestä rauhoittelemassa, mutta käytös oli sellaista että sai olla siellä lattialla ihan yksin.

Toisaalta ihmettelen milloin on tultu tähän: 2 naista menee tanssilattialle toisessa kädessä kosketusnäytöllinen puhelin jota räplätään minuutin välein ja toisessa kädessä juoma jota läikytetään minuutin välein. Näin tanssiminen muuttuu seisomiseksi puhelin kädessä ja jalat liimaantuneena itsetahmattuun tanssilattiaan. Jos yökerhossa on luokkaa 20 henkeä ja tanssilattian ympärillä luokkaa 40 metriä pöytää/tasoa niin eikö siitä lasista voi päästää irti? Samoin jos on tarkoitus mennä yökerhoon niin miksei sitä puhelinta voi räplätä aikaisemmin tai sitten taksimatkan ratoksi kotiin mennessä.

Ehkä joku ravintola vielä tajuaa kieltää puhelimet ja pystyttää tallelokerot nariikkaa vastapäätä pelkästään puhelimia varten.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus