Ärsyttävmmät laulut

  • licence27

Ennen aattoa noin klo 13:10

Ärsyttävimpiä lauluja pohdittiin radiossa. Yllättävän korkealle oli päässyt elokuvamusiikkia ajalta kun autoisssa oli vielä tavallista peltiä. Kyseessä oli siis laulu joka kertoi kuvitteellisesta rekkakuskista radiokutsultaan "Rubber Duck" eli kumiankka. En ihan tarkkaan elokuvaa muista, mutta ainakin poliisiautoja siinä rutattiin ja taisipa mennä yksi pikkukyläkin matalaksi.

Elokuvan ehtoopuolella ("Convoy" - taisi olla myös laulun nimi) laulu soi ja poliisi pysäytti tiesulun "This is the bear in the air" huuteli poliisi radiollaan ja käski pysäyttää- siinä vaiheessa kumiankka kysyy onko kukaan tarkistanut mitä hänen lastinaan on. Sitten selviää että puoliperävaunu on täynnä muistaakseni ammoniunnitraattia ja poliisille tulee kiire purkaa sulku.

Ilmeisesti juontajat eivät olleet elokuvaa nähneet, koska koko laulun sanoitus on kokolailla suoraan elokuvasta tai elokuva suoraan laulusta. Toki nyt kun juontajat alkavat olla nuorempia kuin minä itse ja elokuvatarjontaa on huomattavasti enemmän niin tuskin ovat rahtarielokuvien helmeä nähneetkään.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Raivop%C3%A4%C3%A4t_%28elokuva%29

Tarkistus= Elokuva purustuu lauluun. Täytyy olla todella ärsyttävä laulu ollut kun kerran elokuvakin on tuottanut yli 46 miljoonaa $ hyvänä vuonna 1978

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus