Turvallisuuden ulosmittaus

  • licence27

Tapahtui tänään: Edessä suora tie 57 ja valtatie 12 risteykseen matkaa muutamia satoja metrejä. Ajonopeus ainakin eilisen nopeusnäyttötaulun mukaan juurikin sallittu samoin kuin edessäni ajaneen japanilaisen auton. Sitten juurikin ehkä noin 300 metriä ennen sitä T-risteystä takaani lähtee ohitukseen hopean värinen MB ja ihan ok minun osaltani tilaa riitti ja oletinkin että palaa mun ja sen ilmeisesti keski-ikäisen naisen ajaman Avenskiksen väliin, vaan ei. Oliko sitten menossa puhelu vai promilleja veressä, mutta ilmeisesti se ohtittaja ei ollenkaan noteerannut että vastaan on tulossa auto.

Jos nainen siellä avensiksen ratissa ei olisi jarruttanut niin siitä olisi tullut joko kylki- tai nokkakolari tai molemmat. En ymmärrä mitä järkeä on hankkia 400 CDI ja sitten ohittaa noin toivottomassa paikassa ja vielä noin vaarallisesti. Sitten kun on päässyt ohi niin siellä 300 m päässä sitten kuitenkin seistään jonossa pysähdyksissä eikä sillä kameravalvotulla VT 12: lla näyttänyt olevan tarpeeksi voimaa pellin alla ohittaa yhtään ketään tai mitään.

Koska olin joka tapauksessa matkalla samaan suuntaan niin seurasin sitten ajokäyttäyttäytymistä sen matkan mitä tämä kamikaze kuski Tampereen suuntaan ajoi ja totesin että jotain hämärää siellä autossa tapahtui. Ensinnäkin jarruvalot syttyivät ja sammuivat omia aikojaan sellaisissa paikoissa ei ole mitään syytä koskea jarruun. Samoin takavalot paloivat välillä normaalisti välillä ei ollenkaan ja taisivatpa palaa jarruvalot myös kiihdyttäessä. Olisiko sitten ollut automaattilaatikko ja kuski tottunut manuaaliin tai päin vastoin. Voihan tietenkin olla että autossa oli kaikki ok ja auto korjasi turvaväliä automaattisesti vaikka kuski yritti tunkea johtotähteään edellä menevän takapuskuriin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus