Ei koskaan ikinä, mutta kuitenkin kahdesti

  • licence27

Kaupungilla on ilmeisesti taas menossa tyrmäystippabuumi. En tiedä mitä mömmöjä on tällä kertaa laseihin/tuoppeihin pudoteltu, missä ja miksi, mutta ainakin yhdestä paikasta oli lehtikirjoituksessa mainitun osoitteen perusteella vahva veikkaus.

Tietysti kyse voi olla sattumastakin tai kertakaikkiaan liiasta määrästä alkoholia.

Jos kuitenkin oletetaan diagnoosi oikeaksi ja että tapauksia on ollut ainakin kuusi lyhyen ajan sisällä niin ilmeisesti jonkun täytyy jäädä auton alle ja kuolla että jakelijaa aletaan kunnolla etsimään.

Tähän menessä ilmeisesti kukaan näistä mainituista kuudesta ei ole käynyt antamassa verinäytettä vaikka on saanut oudon voimakkaita oireita. Tai jos on niin sitä ei ole julkistettu.

Vaikka ravintolan henkilökunta tekisi parhaansa niin millään eivät saa vahdittua kaikkia asiakkaita koko aikaa. Vaikka saisivatkin vahdittua niin lasit ja tuopit jäävät kyllä vahtimatta henkilökunnalta ja näköjään asiakkailtakin.

Olen varmaan ennenkin tästä kirjoittanut, koska kuulin vastaavaa tapahtuneen jo monta vuotta sitten- sillonkin useammalle kuin yhdelle ihmiselle. Ihmettelen vaan kuka ja miksi moiseen sortuu. Vielä pahempaa jos kyseessä on joku joukko joka on päättänyt tiivistää tyhmyytensä toisten ihmisten hengellä ja terveydellä leikkimiseen.

Vaikka periaatteessa en pidä hyvänä että ihmiset räpläävät kännyköitään koko ajan niin ehkä tämäkin tapaus ratkeaa kun kännykkäkameran kännäyskuvassa näkyy taustalla syyllinen itse teossa.

Otsikon mukaisesti jouduin tänään muuttamaan suunnitelmiani, ei nyt mitenkään radikaalisti, mutta kuitenkin sen verran ettei toiseen vastaavaan muutokseen ole varaa ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen.

Niin ikään tämän viikon lehdessä oli juttua asunnottomuudesta ja syrjäytymisestä. Siinä ei kuitenkaan kerrottu tarinaa alusta vaan keskeltä ja nykyhetkestä. Joku voi pitää täysi-ikäisyyttä takeena siitä että voi muuttaa omilleen asumaan. Sehän ei ole mikään automaatio vaan tärkeämpää olisi ymmärtää mitä se asumismuoto tarkoittaa, mistä asumisen kustannukset muodostuvat ja niitäkin tärkeämpää olisi että on varaa maksaa siitä omillaan asumisesta. Joku voi asua omissa oloissaan onnistuneesti hyvinkin nuorena, mutta valitettavasti löytyy parikymppisiä ja vanhempiakin jotka pitäisi palauttaa ala-asteelle, sivariin tai mieluummin inttiin kasvamaan talon muiden asukkaiden viihtyvyyden vuoksi.

Sitten tämä ikuisuuskysymys eli raha. Kiitos pikavippifirmojen on maahan saatu oikea maksuhäiriöepidemia. Vikahan on tietysti niissä jotka ovat koroista ja kuluista välittämättä halunneet kenties vaikka vaan maitopurkin ja jauhelihaa silloin kun tilin saldo on näyttänyt nollaa. Siitä on sitten käynnistynyt ketju, jonka lopputuloksena on velka jota ei olisi pitänyt maksukyvyttömälle antaa. Niin suuri velkataakka että sen hoitaminen masentaa terveemmänkin ihmisen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus