Tutka on erehtymätön

  • licence27

Jos tutka näyttää 81 km/h niin voiko siihen luottaa? On vaan niin, että mikä tahansa tekninen laite voi vikaantua. Jopa rautakanki vääntyy, vasara voi mennä poikki jne.

Mutta kaapelitutka- nykyään kaapeleita tutkataan siksi että niitä pystyisi varomaan kaivaessa. Lisäksi vialliseen kaapeliin voidaan syöttöö jommasta kummasta ehjästä päästä signaalia ja löytää se kaapelin vikapaikka.

Eilen sain paniikkipuhelun kun kolme mökkiä oli pimeänä. Sinne sit pikapikaa kaivamaan kaapeleita esiin. No oikea kaapeli löytyi ja oli ihan ehjä. Tutka näytti taas metrin eri paikkaan katkoa. Oli jo yö eikä vikaa löytynyt, muita kaapeleita sen sijaan yli tarpeen.

Seuraava päivä eli tänään sit metri lisää kaivantoa routaiseen maahan, yksi kaapeli poikki ja haettu kaapeli ehjänä näkyviin. No 30 metriä oli matkaa oikeaan vikaan ja sen olisi kaivanut esiin varsin helposti, mutta maan alle kun ei näe.

Onni silti että oikea vika löytyi ja sähköt saatiin viimein joka mökkiin- muuten hyvä, mutta ei ehtinyt päivän aikana edes syömään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus