Vihdoin lunta

  • licence27

Hiihtämään pystyy kun vain ehtii. Lumestakaan ei ole kohta pulaa. Muutama lumisade, sitten vettä, räntää, suojaa ja kunnon hankikanto. Joskus on ollut niin hyvä kanto että reilun 30 cm hangen päällä pystyi ajamaan mopolla- voi sitä riemulla poltetun 2-t bensan määrää

Valkoinen lumi imeisesti aiheutti tämän vuoden hinauskauden avauksen- Muuten ei suoralla tiellä ja pienellä nopeudella ajeta ojanpohjalle. Lumitykoneet on asia erikseen ja joskus niillä joutuu poikkeamaan tieltä. Mutta helppo oli punainen pikku Nissan Micra tielle vetää kun työkalupussista löytyi asiallinen ruuvattava hinauslenkki ojanpuoleiseen etukulmaan.

Aamupala vähän myöhästyi, mutta ei se mitään kun sai työt tehtyä. Nyt töitä sit sataakin taivaltaa koko lailla tiuhaan.

Edit 1.11.2013

Voidaan todeta että sukuvika- siis siinä mielessä että kiittämättömät puhelimeen ajeaessa puhuvat ja hands freetä käyttämättömät osaavat kyllä valittaa ja välittää muiden valituksia.

Mutta se valituksen alkulähde taas- se alkaa todennäköisesti kirjaimella K ja syynä on heidän vanhalle tasolle palautettu tiemaksunsa. Heitä ei ole kiusattu, eikä kaivettu ylös umpeenkynnettyä ojankohtaa pelkästä kaivamisen ilosta vaan siksi että tien runko ei olisi keväällä pelkkää kuravelliä.

Koittakaa nyt perkele ymmärtää että jos aurauslenkin pituus on ajoajassa 8-10 tuntia ja teidän mökkinne suunnassa kaikkein perimmäisenä on vielä sen päälle kuutisen kilometriä metsäautotietä niin se teidän mökkitienne suunta ajetaan vasta sinne metsään mennessä, eikä kuudelta aamulla. Te perkeleet edelleenkin luulette että se oma tie on hoidettava ensin- niin luulisi, mutta jos se on ajettavassa kunnossa, aamuposti mennyt ongelmitta läpi, aurattu illalla viimeisenä niin ei sinne silloin aamulla ensimmäisenä lähdetä.

Näin siksi että jos sinne metsään aamulla jumittuu niin kaikki muut paikat jää auramaatta. Jos taas sinne juuttuu päivän päätteeksi tai työkalu hajoaa ei ole puoli kylää tukossa,

Tietää nyt sanoa A soittakaa poliisi B, todistakaa että ette puhunut puhelimessa kun ajoitte ojaan C soittakaa hinausauto D maksakaa laskunne ajallaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus