Tuulilasi- lukeeko sitä enää kukaan?

  • licence27

"Tutulla reseptillä" otsikon alta löytyy Subaru Outback, mutta tekstissä ja infolaatikossa on sen verran ristiriitaa ettei toimituksessa ole oltu hereillä.

Niin kauan kuin minä muistan on Subaru käyttänyt autoissaan vastaiskumoottoria. Kuitenkin infolaatikossa lukee rivi-4 bensiini, turbo ja toisessa sarakkeessa rivi-4 diesel turbo.
Tekstissä lukee että perusmoottori on vapaasti hengittävä.

Eihän sillä tietysti juuri merkitystä ole vaikka pellin alla olisi tähtimoottori. Silti olisi hyvä että tiedoissa ei olisi noin paljon ristiriitaa.

Edit 6.12- Ketonen vastasi, mutta ehkä se sitten seuraavassa lehdessä oikaistaan.

Samoin jotain hämärää oli Opel Corsa jutussa- lehti tosin oli nimeltään Moottori, mutta se ei tarkoittanut että moottoritiedot olisivat olleet loogiset. Oli siis litrainen uutuusmoottori bensaturbo ja 1,4 litrainen bensaturbo josta oli otettu 15 hevosvoimaa vähemmän tehoa kuin litraisesta... Tässäkin olisi auttanut infolaatikko tai sitten on jollain mennyt hevosvoimat ja kilowatit sekaisin.

Tokihan on niitäkin poikkeuksia ollut joissa mallisarjan suurin kone ei ole tehokkain, mutta jos minä lähtisin teettämään kahta turbomoottoria samaan pikkuautoon niin ehkä kuitenkin moottoreista otettaisiin suunnilleen sama litrateho ja näin ollen suurempi olisi tehokkaampi ja vääntävämpi.

Jos jotain jäi taas tästä päivästä mieleen niin kyllä oli kaupassa vaikeaa. Ensimmäisessä kaupassa huonosti pyöreään pintaan liimaantunut hintalappu katosi ja juutuin kassalle tuijottelemaan radiopuhelimella hintaa kaupan toisesta päästä tiedustelevaa myyjää. Olisin tietysti voinut tänään siinä viihtyä vaikka sulkemisaikaan asti. Toinen myyjä oli nilkutuskunnossa kiitos sukulaislasten tanssittamisen.

Ruokakaupassa oli varmaan 8 kassajonoa ja jonot vetivät hyvin. KUITENKIN juurikin se jono mihin olin ostokseni hihnalle saanut lakkasi toimimasta. Ihmisiä meni ohi vasemmalta ja oikealta ja minä vain seurasin katseellani pakasteiden sulamista ja sitä kuinka kassaneiti ja ilmeisesti hänen esimiehensä erittivät herättää kalustoaan nenkiin.

Se oli siis päivän toinen kaatunut kassa. Sitten kassaneiti pakkasi edelläni olleen naisen ostokset ja minä omani ja siirryimme jonossa kaupan toiseen päähän toimivalle kassakoneelle.

Ehkä ilmaisu "kaadetaanko seuraava kassa" voidaan tulkita myös kaksimielisesti. Jos voidaan niin riittäisi kyllä ihan hyvin kuka tahansa noista kolmesta mainitusta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus