Vaihteeksi

  • licence27

Alkoi jo kaivata päivää ilman vastoinkäymisiä. Maasturissa uudet renkaat, mullat levällään, portti suorassa ja sähkölukko toimii, Suzukin takavalo korjattu.

Sain hyvän pikaviestin mielenkiintoiselta ihmiseltä jota en ole tavannut. Sosiaaliset kontaktit on aika minimissä kun käy kotona suunnilleen nukkumassa. Työ ei tekemällä lopu, mut ei se lopu silloinkaan jos ei tee mitään, mut mieluummin otan rahaa tehdystä työstä tai maksan tehdystä työstä kuin joutenolosta.

Täs katselin kauhulla toista päivää opiskelijan työtä, olihan se huolellista, jälki arvatenkin hyvää, mutta en usko että 2,5 neliömetriä valmista työpäivän aikana tuo millekään rak. firmalle niin paljoa rahaa että henkilön pystyy pitämään töissä.

Viime vuonna omaa harjoittelijaamme ohjasin ja jossain muussa aiheessa pohdimme keskenämme sit mikä on hyvän ja liian hyvän ero. Huolellisuus on hyvä, jopa pikkutarkkuuskin välillä, mutta jossain vaiheessa täytyy ymmärtää että kädetkin voi joutua joskus pesemään kahteen tai kolmeen kertaan kun ei kerralla tule puhtaiksi. Miten siis opettaa tekemään se mahdollisimman hyvä tehokkaasti ja järkevässä ajassa?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus