Vain muutaman tunnin tähden

  • licence27

Talvella tein aimo operaaton asentaessani ympäripyrivän kauhankallistajan väri keltaienen oranssiin kaivinkoneeseen. Koska kone ei ollut uusi niin vähän epäilin asennuksen järkevyyttä. Asennus sinänsä on ollut ihan toimiva ja rasvaputket edelleen loistavassa kunnossa. Samaa ei voi sanoa nelinappikahvoista.

8 nappia. Extrat on OK, samoin vasara ja äänimerkki, mutta kallistus meni rikki ja pyörityksen nappuloiden kumisuojat on kuluneet loppuun. Eikä vielä ajettu huoltoväliäkään täyteen. Näin ollen joutuu vaihtamaan joko A nappulta tai B koko kahvan johtosarjaa myöden. Ehkä propokahvat kestää pidempään. Logitecin kahva sopisi oikeaan käteen ja siinä olisi ainakin tarpeeksi nappuloita.

Toisessa koneessa ilmeisesti kahva tihkuu ulospäin- eli remonttia taas tulossa. Valtrasta molemmat raidetangonpäät puolisen senttiä väljät- sitä se teettää kun ei ole enää vanhoja kunnon rasvanippoja.

Viimein sentään pois vaunualueelta. Multaa jäi vähän käsin/yrittäjän traktorilla kannettavaksi, mutta rannasta tuli hieno, tiestä luja ja kankaat sain kokolailla piiloon. Sattumalta multakusti muisteli ja naureskeli kuinka hänelle ja muille kuskeille sattui ja tapahtui. Muisteli kollegaansa ja tänään sit se kollegakin löytyi toisen firman autosta kirjaimellisesti keskellä mun työmaatani. Siinä paha missä mainitaan päti siis tänäänkin.

Kauppaan en meinannut taaskaan ehtiä, mutta joku oli roskalehden ostanut ja siinä oli Pasi Nurmisen kuuluisat kengät- siis kallit kengät, mutta paskaa laatua. Toivottavasti kaupasta viime minuuteilla ennen sulkemistani kantamani vieraan merkin kengät on yhtä hyvät kuin Salomonit. Salomonit päivittäisessä käytössä tosi hyvin ja loistavat jalassa. Voisivat niitäkin tehdä Suomessa. Jos kenkäparin hinta on Suomessa luokkaa 99 € niin kyllä markka-aikana reilulla viidellä sadalla sai aika hyvät kotimaiset kengät. Nyt että tehdään Kiinassa, tuodaan tänne ja hintalpussa on tuo 99 niin ei siitä varmaan näppäräsormisille hikipajan tytöille ja pojille mene kuin muutama sentti. En ole toki käynyt paikan päällä katsomassa, mut kyllä Bruneissa kuulosti hurjalta että siellä siirtotyöläiset teki töitä dollarilla tunnissa. Mikä sit mahtaa olla tuntipalkka Kiinassa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus