Vaijerisuunnitelmia

  • licence27

Eilen pohdin vaihtoehdot valmiiksi. Onneksi liukuvasaran ja ruuvipenkin yhdistelmä riitti elvyttämään 2/3 vaijeria. Kolmas menikin sitten poikki.

Mikään eilisistä suunnitelmista ei toteutunut sellaisenaan. Katkeamisen yhteydessä vaijerin molopää lensi useaman metrin. Kuoren pään kiinnittimen halkaisu ei vielä saanut vaijeria kunnolla liikkumaan kuoressaan, mutta auttoi sen verran että liukuvasaran sai kiinni ehjään päähän ja vaijerin kuoren tyhjäksi.

Tein hydraulinipasta sorvaamalla vaijeriin uuden kuoren kiinnitysosan ja puristin sen nyloflexin holkkiin kiinni ja sen perään holkin toinen pää kiinni kuoreen. Ei voinut tehdä yhdellä puristuksella kun nipassa ei ollut varaa sorvata tarpeeksi, eikä holkinkaan sisäreikää voinut älyttömästi suurentaa. Loputulos hyvä. Vaijerin molopään nupin porasin sorvissa irti ja puristin uuteen sisukseen kiinni. Sit vaijeri kasaan ja pienempi pää puristamalla kiinni- ei uutta häpeä.

Muuten olisi jo koko koppi pihalla tai palautettu omistajalleen, mutta viimeisessä navassa oli jarrupinnat murusina. Ei millään viitisi kasata ilman jarruja, eikä varmaan tyhjänäkään ole turvallinen kuskattava kolmipyöräisenä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus