Pihalöytöjä

  • licence27

Kaikkea ne ihmiset ostavat lemmikeilleen. Hevoskoppi ja niin hieno että luulin ensin asuntovaunuksi... No ei sentään, mutta valtaosa asuntovaunuista on ulospäin rumempia.

No mitä sitten tuossa pihalla tekee. Kaverin koppi ja oli ollut jarruton katsastuksessa. Melkein uusi vielä kaiken lisäksi. Mikä sitä sitten riivaa: Jarruvaijerit ruostuvat kiinni kuoren päähän. Näin siitäkin huolimatta että vaijereiden kuoren ja ytimet tiivistävät kumit oli kaikki ehjiä- eikö tehtaissa laiteta enää rasvaa tai ylipäätään jotain voiteluainetta? Vaikka vaijerin sisällä olisi nylon liukupinta minkä rasvominen on turhaa niin sitten kuitenkin kumitutin sisällä vaijeri on ruostunut kiinni kuoren pääteholkkiin.

Vittumainen korjattava, saattaa olla jopa mahdoton tehtävä vaijereita vaihtamatta.

Vaihtoehdot: A 3 uutta vaijeria. B 2 uutta ja yhden korjaus lyhentämällä kuorta. C kuorten päiden vaihtaminen, D kuorten päiden halkaisu, hitsaus ja sorvaus, tai halkaisu, elvytys ja uudet putket päälle. E Pillillä punahehkuun.

Vaihtoehto C olisi muuten hyvä, mutta en tiedä onnistuuko kierteen valmistus. Myös D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus