Vajaat 95 %

  • licence27

Ottaa päähän, mutta paljon vähemmän kuin eilen.

Purin varsinaiselta työmaaltani kerrankin ajoissa kotiuduttuani tukkikouran teleskoopin. Syy jumiutumiseen oli kaksi varsin pieninä palasina olevaa kuulalaakeria jotka onneksi ehti hakea paikallisesta puuilosta. Kiitokset ystävälliselle asiakkaalle joka huomautti hihnalle jääneestä maalipurkistani ennen kuin ehdin ovesta ulos. No olisipa ollut syy käydä siellä huomennakin.

Mallia ei tietenkään saanut irti ehjänä irti.

Kun sain laakerin paikoilleen alkoi armoton kymmenvuotistarkastus jota sisäputki ei läpäissyt kiitos laakerin kuulien ja ulkokoolin palasten tekemien urien.

Eli pohjapalan vaihto, liukulaakerin kääntö ja teleskooppi ei edelleenkään mene viimeistä kuutta senttimetriä sisään. Todenäköisesti pohjapala on hieman paksumpi ja suorempi kuin ulkoputki sallii, mutta se viimeinen rupi kyllä hioutuu jommasta kummasta päästä.

Tänään asiakas rupesi suunnittelemaan valituskirjelmää firmoille Uponor ja JITA = salaojakaivon jatkaminen on tehty aivan typeräksi, mutta vielä vaikeampaa on liittää kahden valmistajan 110/95 mm sadevesiputkia. Jos kolme raavasta miestä asentaa yhtä Y-haaraa 24 minuuttia niin ehkä osissakin on vähän liian suuret toleranssin.

Autotallin täyttö meni suht mukavasti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus