Valoton

  • licence27

Pitkä oli matka ja vilkut pimeinä. Ilmeisesti reilut 13000 € maksavan perävaunun valoihin ei ole viitisitty tehtaalla panostaa paljoakaan. Reilun vuoden käytön jälkeen sivuvalot on kaikki murtuneet, etupään valot suunnilleen toimii, mutta takavalot pelkkää kosketushäiriötä.

Korttitalolle oli tulollaan kaivoporareita. Ensi viikolla syntyy reikää ja kovaa vauhtia toivottavasti ainakin.

HML on muuten paska paikka pysäköidä auto. Alkaa vetää jo vertoja Helsingille. Pysäköinnin valvontaa ja pysäköintirajoituksia on tarpeettoman paljon. Jos moottoritien katteelle ei tule maksutonta pysäköintiä niin siihen tulee kallis konkurssipesä. Jos ei ole toimivaa joukkoliikennettä niin ei nykyihminen kävele kilometritolkulla, eikä halua maksaa pysäköinnistä, mieluummin ajaa sit sellaiseen paikkaan mis saa pysäköidä ilmaiseksi.

En parkkisakkoja saanut, mut katselin pysäköinnin valvojan toimintaa klo 19:30 jälkeen puolityhjällä kiekkoparkkipaikalla. Siis yleensä maksullinen aika loppuu klo 18 tai 19, mutta tuolla ilmeisesti valvotaan pysäköintiä 24/7 .

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus