Anu Vahtero musisoi

  • licence27

Piti tänään laittaa Suzukit talvisäilöön. No että talvisäilön saisi paikalleen tarvi nostaa muutama trukkilava sivuun. Siinä nostellessani havaitsin että pihassa on kuollut kuusi.

Kun tietää että kuollut puu voi kaatua tyynelläkin ilmalla niin tarvi eliminoida Suzukien suojalaatikon päälle kaatumisen vaara. Moottorisaha käyntiin ja koneen avustuksella puu nurin.

Muuten meni ok, mutta piti vielä ehtiä käydä valittamassa vasenkätisestä letkujen asennuksesta ja viedä korttitalolle kuivabetonia.

Anu Vahtero esiintyy tänään. En ole koskaan nähnyt lavalla, mut sillähän se selviää jos jaksaisi mennä Albertin kellariin klo 21:30. Pidin kyseistä henkilöä ihan muun alan ihmisenä, mutta ei laulun lahjat päälle päin näy.

Ymmärrän ja uskon kyllä silmiäni kun näen kauneutta, mutta tänään en meinannut uskoa korviani. Tupa täynnä ja ah niin kaunista musiikkia.

Pitkästä aikaa lenkillä. 4.4 km ja kas kummaa: Aulangolle oli ilmestynyt uusia kuntoilulaitteita vanhojen puisten tilalle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus