Vesimiehiä + nainen

  • licence27

Valtava yllätys odotti tänään vesijohtouralla. Osasin odottaa miestä tai paria, mutta ilmeisesti kun vesilaitos palkkaa naisen niin se houkuttelee samalle työmaalle enemmän väkeä kuin normaalisti. Toki itsekin kävin useampaankin otteeseen montun reunalla ja muistutuin että ne saakelin liittimet pitää kiristää tasaisesti- lukee ohjeessa ja tiedän sen lukemattakin kun samoja, joskin isompia liittimiä väänsin putkistosaneeraustyömaalla muutama vuosi sitten. Aika kamalaa ettei työntekijää opasteta kunnolla. Ei ihme että putkistoissa on isoja vuotoja.

Vesilaitoksen legioona siis katkoi tien ja näin ollen seinänvierien sorastus jäi haaveeksi. Kokonainen seinä tuli kaivettua ja putkikanaali kytkentämontusta seinään saakka. Maata tuli aivan valtavasti ja valitettavasti huomenna joutuu kaivamaan lisää ja lisää, koska putkistovuoto on pehmittänyt maata laajalta säteeltä. Onneksi asiakkaan talo näyttää säästyneen pahimmalta tulvimiselta ja kuivaa ulkoa kovaa vauhtia. Piha on yhtä juoksuhautaa.

Myös sorakuopalla oli yllätys. Eipä ole ennen ollut naista tekemässä minulle kuormaa ja nätin kuorman pistikin. No niin klo 0:33 pesukone linkoaa ja aika lopettaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus