Vesimiehiä odotellessa

  • licence27

Rapuja on uutisten mukaan tulossa hyvin. Tarkoittaa siis täplärapuja eikä vauvarahojen innoittamina lähipäivinä maailmaan putkahtavia vauvoja. Jos oikeasti vauvasta saa normaalien tukien lisäksi 3000 € kuntalisää 1000 € per vuosia ja nyt kuulemma jopa 10000 € 1000 € per vuosi muuttotappioiden estämiseksi. Näin ollen jos vaan töitä jossain lähiseudulla on niin sinne vaan asumaan ja parittelemaan ahkerasti. Kysymys vaan kuuluukin mistä otetaan loput 40000-47000 € ylimääräistä että lapsen joka ei ratsasta, taitoluistele tai pelaa jääkiekkoa saa kasvatetuksi täysi-ikäiseksi?

En tiedä onko täällä maksettu mitään kuntalisää, mutta silloin kun itse olin pieni uhkasi kyläkoulua lakkautus. Nyt sitä on laajennettu kahteen otteeseen ja oppilaita pursuu ovista ja ikkunoista. Millä kasvu on saatu aikaan: Työpaikat lähellä, asfalttitie koulu, silloin vielä kioski, edullisiakin tontteja mutta käytännössä koulun pelastuminen oli viiden ahkeran synnyttäjän ansiota. Miesten ansiot ovat tehneet sen mahdolliseksi.

Vesimiehiä ei tänään näkynyt, mutta jotain lappuja oli kuulemma jaettu, joten huomenna tapahtuu jotakin. Viemärimies sentään kävi kuvaamassa paskaputken ja näin ollen sujutus saatiin alulleen. Harmitti kun ei tullut koneella vaan rouhittua koko linjaa kaivoineen ja putkineen murusiksi. Kohtalaisen käsityön jälkeen tarkistuskaivo paikalleen ja kiinni meni ilman mitään liukumuhveja.

Pesukoneessa parhaillaan pyörivien kenkien ohella paskamaista on se ettei itse kaivuu juurikaan edennyt. Ei itse asiassa metriäkään, mutta viemäri on metriä vaille ummessa, eikä ollut pois toiminnasta kuin kolmisen tuntia. Saa nähdä pysyykö vesilaitos huomenna paineputken ja liettyneen maan kanssa vastaavaan suoritukseen ja monenko kilometrin päästä runkolinjoista löytyy lähin toimiva sulku.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus