Viikon tasanne

  • licence27

Niukasti perjantain puolella otin uunista jokseenkin ravintopitoisen piirakan. Toivottavasti piirakan saaja ja hänen vieraansa syövät sitä rääpimättä eli myös pohjaa.

Ennen kun aloin sitä piirakkaa valmistamaan pyörähdin onneksia kaupan kautta. Kaupassa oli tasan myyjä, venäläisiä ja minä. Milläs selität että kunnon kahvia ei pikkukaupoissakaan yleensä myydä kuin yhden koon paketeissa? Puoli kiloa voi olla vähän reilu yhdeksi mökkiviikonlopuksi ja avatun paketin leviäminen matkatavaroiden sekaan tuskin innostaisi edes ketään kahvista oikeasti pitävää.

Ostoslista oli lyhyt eli juustoraastetta, kermaa ja kananmunia. Muistelin että oli vielä muutama, mutta en katsonut pakkaukseen sisälle. Kun sitten täyttämisen aika tuli piti ensin käyttää vanhat munat pois. No munista yksi kasvoi valkoisia untuvia noin 1/10 kuoren pinta-alalla. Sisältä oli ihan ok- liekö sit vaan päälle pudonnut tai tippunut jotain ravinnepitoista.

Ylätasanne on nyt sitten odottamassa ahkeraa haravamiestä tai naista.

2. tasanne on kuorittu 1/3 alalta ja huomenna sinne upotetaan pihavalojen kaapelointi. Olisi varmaan voitu upottaa jo tänään, mutta törkkäsin purkupuiden sisällä olleen ampiaspesän säpäleiksi ja kiitin onneani että olin hetkeä aikaisemmin laittanut etulaisinkin kiinni.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus