Ei sittenkään niin hyvä paalivaunu

  • licence27

Aamutuimaan kävin ihailemassa kaverin pihan uusia koristekiviä. Samalla tuli mieleen että tämän viikonlopun aikana olisi hyvä vaikka vähän kerätä kiviä jos ei vaan sada.

Sitä ennen oli kuitenkin upotettava yksi maakaapeli ja toiveissa oli myös siirtää tusinan verran paaleja. Painon puolesta ne olis lähestulkoon voinut ottaa neljä eteen ja kahdeksan taakse ja olisi jäänyt vielä varmaan kantavuuttakin- siis jos oletetaan ettei nostin paina juuri mitään, Ongelmaksi tulee vaan näkyvyys, muovien ehjänä säilyminen ja tietysti lastin sidonta. Näin ollen otin vaunun ja aloin metsästämään sopivaa käsittelytyökalua. Työkaluja olisi kyllä löytynyt, mutta kaikissa vaan väärät sovitteet tai tuohon vaunuun käymätön lastauskorkeus.

Mutta paalit on silti siirretty ihan vaan trukkipiikeillä ja muovitkin säilyvät ehjänä ainakin vaunuun saakka. Hyvä pitkä vaunu, mutta siitä saisi paremman paalikolmiolla. Sen perävaunun edeltäjässä paalikolmiot olivat vakiovarusteina ajorampeissa. Näin ollen koko lavan pituus oli. hyödynnettävissä. Kymmenen pyöröpaalia on silti ihan kohtuullinen saavutus, mutta 12 olisi mahtunut erillaisella perän muotoilulla tai niillä paalikolmioilla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus