Viisaus vs mittaus

  • licence27

Viime yönä tähän aikaan päivästä oli lihaa sulamassa ja aamuyöllä uunissa. Hyvää tuli, mutta ei pärjännyt päivän hirvelle. Saman talouden "vanha emäntä" opetti televisiossa muistaakseni jäniksen valmistusta ja itsekin yhden version maistaneena mietin jo paluumatkalla mahtaisiko yhtä hyvää syntyä jos jänö tämähtäisi matkalla renkaan alle.

Olen näet kahdesti osunut jänikseen ajoneuvolla. Ensimmäisen kerran kevytmoottoripyörällä ja siitä selvittiin ilman käyntiä vakuutusyhtiössä. Auton kanssä kävi huomattavasti huonommin, koska ilmeisesti paritteluaikaan tielle hyökkäsi kaksikko ja sain väistettyä vain toisen. Niinkin pieni eläin tekee yllättävän suuren vaurion muovipuskuriin.

Aamulla teki mieli jäädä nukkumaan pitkään, mutta työn touhusta itseni silti löysin. Harkot saatiin nosteltua ja suodatuskenttään tarvittava pituus.

Joku vanha isäntä oli käynyt ihmettelemässä kaivannon syvyyttä, mutta ei siinä minun mielestäni mitään ihmeellistä olen jos putket ovat viemärikaadolla ja rinteeseen tehdään niin väkiskinkin toisesta päästä tulee syvä. Poikkisuuntaan tekemällä olisi tullut vastaan joko raja tai kallio, joten näillä mennään. Toki kaivanto on matalasta päästä 30 cm syvällä, koska alkuperäinen idea oli alittaa antura murskeen alta eikä heti anturan alta.

Sitten jo matkalla saunaan puhelin soi ja vanha isäntä kaipasi br-nostimia- no kuten sanoin hänelle jo päivällä ne olivat edelleen samassa paikassa ja näkyvillä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus