Villit taksit

  • licence27

Ruotsi - tuo länsinaapurimme jossa näköjään on tehty taas fiksuja päätöksiä. Kuin kotimainen katsastus yksityistettiin ja kilpailu vapautui paremman palvelun myötä hinnat pomppasivat. No nyt sitten Tukholmassa taksin hinta ilmoitetaan auton ikkunaan teipatussa tarrassa ja kirjoa riittää.

No mitään uuttahan siinä ei ole että taksikyyti on joissakin maissa laillistettu ryöstö ja jos hinta on tiedossa etukäteen niin rahaa on syytä löytyä tai retki päättyy poliisiasemalle.

Ei siis ihme että naapurimaassa on toinen toistaan upeampia taksiautoja- ei sillä etteikö suomalaisilla takseilla pärjäisi ihan hyvin.

Jos taas vähän enemmän olisi käytetty järkeä niin malli olisi se että edes paikalliset tietäisivät taksin hintaluokan auton tai taksikyltin väristä. Edullinen = "Taksi" ja villisti hinnoitellut "Limousine Taxi". Tämän lisäksi AINA ennen lähtöä taksikuskin pitäisi varmistaa matkustajan maksukuky ja halu, koska taksissa on todennäköisesti GPS ja sillä saa selville reitin ja arvion ajoajasta.

Kreikassa maaseututaksin väri harmaa kuin harmaa talous hinta neuvoteltiin aina etukäteen, se piti, eikä mittaria laitettu päälle. Kaupunkitaksit taisi kaikki olla keltaisia, eikä ne saaneet ajaa Makedoniaan.

Ilmeisesti Tukholman seuraava taksiversio on pimeä taksi- alkaa jo kannattaa jos vartin ajosta saa 1500 kruunua. Pääsee siis kouluttamatonkin ihminen lääkärin palkoille kun vaan löytyy maksukykyisiä asiakkaita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus