Kiirus

  • licence27

Minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Eilinen meni miten meni ja harvoin on ollut noin mukavaa keskipäivää vaatteet päällä. Toki täytyy myöntää että heikkohermoisempaa olisi varmaankin hirvittänyt samassa tilanteessa.

Tänään aamulla oli tullut puhelu, en ymmärrä miksi en ole sitä kuullut tai huomannut. En soittanut takaisin koska villi arvaus on etteivät heidän eiliset treffit olleetkaan menestys. Jos heillä oli kivaa keskenään niin aina vaan parempi.

Tänään oli sitten tehtävä ne hommat mitkä jäi eilisen "terapiakäynnin" vuoksi tekemättä. Lämmintä vettä ei tule vieläkään, mutta vastus on sentään paikallaan yhdellä erikoisvalmisteisella mutterilla ja kolmella normaalilla. Erikoisvalmisteisella, koska yhdestä pultista katkesi pää ja kierrettä oli kuitenkin vielä reilusti jäljellä, muttei niin paljon että olisi alkanut vetää tiivistettä kasaan mutterilla. Ostin siis pitkän mutterin ja ohensin toista päätä niin että lähti kierteelle. Kestää ainakin saman kuin alkuperäinen rakenne.

Ei tullut mieleenkään että länsimaisessa kuumavesivaraajassa olisi tuumakoon pultteja ja muttereita, mutta avainväli normaalimutteri oli selvästi liian pieni. Kahteen pulttiin oli suoritettava kierteen aukaisu kokoon M 12.

Sitten tulikin eteen ongelma- miten vääntää kierteet auki kun ne on poterossa ja pakan väännin ei mahdu poteroon. Hyvä että mahtui edes pakka, mutta insinööri ratkaisee tuollaisenkin ongelman ensin päässään ja sitten käytännössä.

Käytännössä muistin että olen joskus tehnyt Hondan kytkintä varten tappiavaimen ja vaikka Hondat on poistuneet oli työkalu vielä olemassa. Sen työnsin pakan reikiin ja enemmän meni aikaa erikoistyökalun etsimisessä kuin itse kierteiden korjauksessa.

Väliin piti survoa lastausta ja yksi lavettireissu, käynti rautakaupassa, kiinnitystarvikeliikkeessä, koska rautakaupan M 12 jatkomutteri oli liian pienellä kannalla. Lavettireissulla kävikin sitten nolosti- huomaa että on vähän univajetta.

Paikka mihin olin menossa on sähkölukkojen takana ja ennen rautakauppareissua avaimen. No sitten vein sen jostain syystä olin pyörittänyt avainketjuun auton avaimen + hälyttimen ohjaimen ja oikea avain oli tietysti jäänyt autoon. Sitten kun sain päivän täyteen en meinannut päästä portista ulos. Oli suorastaan pelko perseessä että olen hukannut avaimen eli silloin en pääsisi pois tai jatkamaan huomenna.

Päivästä tuli tolkuttoman pitkä ja varaaja on edelleen pois toiminnasta. Jos on rakentajia jotka säästää väärissä asioissa niin nyt ainakin tiedän että lattian alla on jossain paikassa eristettä. Näin siki että kuumavesivaraajan alla on reikä lattiassa- tai oli, kosta valu on parhaillaan kuivumassa. Kun kolon saa umpeen on helpompi laittaa varaaja takas omalle paikalleen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus