Vuoden ensimmäinen kellon ympäri ja ylikin

  • licence27

Kovaa on ollut kilpailevalla firmalla. Ensin syytetään ympäristörikoksesta ja sitten kun kaivinkone putoaa syvälle jäihin ei saa edes koko pealastuslaitoksen kapasiteettia avuksi kun tiivis kone ei vuoda öljyä eikä polttoainetta. Viisi päivää tekivät töitä nosto-operaatiossa.

Järvestä nosto on vasta alkusoitto, sit käytännössä pistettävä koko kone osiksi ja kuntoon. Toivottavasti oli vakuutukset kunnossa.

Sain sitten tänään Googlesuomennetun viestin. Vahva veikkaus on että siihen jos vastaisi niin saisi kultaa ja timantteja pursuvan nyyhkyttävän viestisarjan, jonka tarkoituksena olisi tietenkin kerätä rahaa herkkäuskoisilta hölmöilta. Todennäköisesti kirjoittaja on afrikkalainen mies. Sanon nigerialaiskirje on käsite. Toki jos sattuisi että jonmpikumpi kuvagalleriani sumean kuvan sivuhenkilöistä olisi tunnistanut itsensä ja halunnut vastata niin olisi suosiolla vastannut englanniksi kuten silloin kun pyysin heitä kuvaan. Johan tässä vierähtikin melkoinen tovi ilman ainuttakaan roskapostiviestiä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus