vxyz 9 ja kolme nollaa

  • licence27

Mikä tekee pysäköinnistä helpompaa: A automaattivaihteisto B pysäköintitutka C peruutuskamera D apukuljettaja. Erehdyin eilen neuvomaan autoilijaa joka ei saanut ilmeisesti kaikilla noilla herkuilla lastattua japanilaista hybridiään osumaan ruutuun, saati sitten että se olisi ollut suorassa ekalla yrittämällä. Olihan se kauniisti autojen välissä ja kolme pyörää ruudussa toisin kuin hetkeä myöhemmin BMW ja reilua tuntia myöhemmin MB.

Varmaankin se peruutuskamera on laadukkaampi kuin Hyundaissa ja autossa on jonkinlainen peruutusvalo, mutta oletin silti ettei ainakaan kameralla erota meneekö auto ruutuun vai ei. Poinsit silti sille naisautoilijalle kun toisella tai kolmannella yrittämällä teki ihan mallikelpoisen parkkeerauksen.

Kotimatkalla oli pysähdyttävä, käännyttävä takaisin ja todettava että olipahan siinä kaunis nainen. En tiedä nykyistä sukunimeä, mutta tyttönimi ja etunimi varmaankin säilyvät muistissa aina.

Muuta mainittavaa... Kissanainen. Lehtijuttua lukiessani olin melko varma että osaisin tunnistaa kadulta tai jostain tutusta paikasta. Nyt sekin varmistui ja lehtikuva ei tee oikeutta hänen kauneudelleen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus