Yliajalla

  • licence27

Aamulla piti käydä vastaanottamassa kattoristikoita. Kukaan ei vaan ollut kertonut että samassa kuormassa tulee muutakin puutavaraa. Näin ollen ei ollut kyydissä pitkiä liinoja sen toisen nipun siirtämiseen, puhumattakaan peittämisestä.

Sitten vielä se kuljetustapa eli B-junasta pätkäisty puoliperävaunuyhdistelmä + mökkitie, myöhään eilen saapunut kaapeli ja tietysti suojasorakasa siinä kohtaa mistä kärry oikeni takaisin tielle- siis sen jälkeen kun oli neljä puuta kaadettu tieltä pois.

Viimein sain myös kaapeloijista toisen umpeen ja melkein saunapallonkin upotettua. Melkein kun ei sattunut reikäsahoja kyytiin.

Sieltä sitten nostamaan tuulensuojalevyjä ja polttopuita ja sen perään vielä lentokentälle.

Ironisesti sitten kaupassa myyjä oli kovin innokas neuvomaan. Totesin sitten vaan että edellisellä kerralla jouduin palaamaan kadulta takaisin kun se kaunis tyttölapsi ei lyönyt ostoksiani koneeseen oikein- eli todennäköisesti saan ostokseni sieltä poimittua ihan omin voimin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus