Mainostatko pakaroillasi kesärenkaita

  • licence27

En tiedä oliko kauassa edelläni viilettäneellä naisella vielä jossain pelipaitakin kumein koristeltuna, mutta teki jo mieli kysy paljonko rengasliike oli maksanut parhaille paikoille mainoksen mätkäisemisestä.

Kuitenkin kun pelinumero oli ilmeisesti 13 ehkä ne ovat epäonnen renkaita.

Tänään ei kiitos työlään viikon ja eilisen ihan kamalasti aikaan saanut, mutta kaupassa tuntui että joka hyllyn rakosessa on joku tuttu.

Huomiselle olisi taas ohjelmaa niin perkeleesti. Arvelen vaan että väsy iskee ja sen vuoksi otin Suzukin pitkästä aikaa työn alle. Työn alle, koska se ei käynyt ja epäilin vikaa virtalukossa. Onni onnettomuudessa että kaukovarastossa on toinen yhtenevä pyörä jossa jo tosin uusi virtalukko.

Laitoin pyörät vierekkäin ja otin molemmista etulyhdyn etuosan ja mittarit virtalukkoineen siitä joka ei ole kilvitetty. Virtalukko kilvelliseen ja se pamahti toisella polkaisulla käyntiin.

Kun vika oli selvillä purin toisen virtalukon, puhdistin kontaktipinnat, kasasin lukon, kokeilin että toimii ja kasasin molemmat pyörät että pääsin koeajolle. Olin jo melkein lähdössä kun muistin että takajarru kaipaa uusia pintoja ja vaihdon ne ja toisen pakotiivisteen. Sitten pääsikin koeajolle, tuorevoitelun täyttöön ja huoltoasemalle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus