....

  • suojelusprkl

Eksyin pitkästä aikaa pelaamaan yatzyä, tässä pelissä voi keskustella toisen kanssa peliruudun alapuolella olevassa chatti-ruudussa joka näkyy vain niille jotka on meidän "huoneessa" sillä hetkellä. Mun vastustaja kysyi aivan puun takaa multa mistä haaveilen.

En osannut siihen vastata muuta kuin luotettavasta kumppanista ja perhe-elämästä. Jatkettiin keskustelua ja se alkoi kyselemään, että mitä kaipaan mieheltä yms yms

Tajusin lopulta, etten oikeasti tiedä edes mitä kaipaan mieheltä tai mistä haaveilen, tai lähinnä sen että sanoin tuon "haaveeni" sen takia kun se tuntui jotenkin sellaiselta asialta joka oli luontevinta sanoa koska olen nainen...tai jotain

Jotenkin hirvee tunne, kun tajuaa että ne asiat, jotka on joskus tuntunut elämässä tavoittelemisen arvoisilta ovat menettäneet arvoaan sitä enemmän mitä enemmän tuntuu elämässä pettyneensä.

Samoiten se, että mitä kaipaan mieheltä oli sellainen asia joka oli jotennii vaikee miettiä, pitäisi vissiin ensin oikeasti kaivata jotain miestä ennen kuin tuollaiseen osaisi vastata edes. Kyllä sitä voi listaa A4-paperillisen ominaisuuksia, jota ihmisestä kaipaa ja vaikka tapaisi joka kohdan täyttävän ihmisen, ei se siltikään tuntuisi sellaiselta, jonka kanssa haluaisi olla.

Olen useasti tännekin kirjoitellut siitä, että mä olin melkein täysi-ikäiseen asti vannonut, etten ala koskaan seurustelemaan, sitten kuitenkin aloin ja sitä on jotenkin tavan vuoksi jatkanut sitten uuden suhteen päätyttyä. Ei sen takia, että en osaisi olla yksin, vaan sitä on vain ajautunut suhteisiin - koska sitä odotetaan, jos on nuori, katseen kestävä, mukava nainen. Aloin miettimään sitä, että olenkohan koskaan ihan oikeasti halunut itse seurustella, vai onko se ollut jonkinsortin alitajunnan painostuksen alla tapahtunutta toimintaa. Mun kouluaikaiset kaverit sanoivat usein, että "Jenny ei ole yhtään seurustelutyyppinen ihminen" ja ehkä se on se totuus. Ei kaikkia ihmisiä ole tarkoitettu seurustelemaan.

Muutin 20-vuotiaana pois kotoa asumaan ensimmäisen ja viimeisen pidemmän suhteeni toisen osapuolen kanssa. Oltiin tuossa vaiheessa tapailtu jotain reilu puolivuotta, en muista enää tarkalleen. Yhdessä asuminen sujui mun mielestä ihan kivasti, käytiin usein kävelemässä, käytiin ruokakaupassa ja tehtiin yhdessä ruokaa, käytiin elokuvissa ja pidettiin ystäville karkeloita meidän kotona. Tykkäsin leikkiä kotia.

Nyt kun olen asunut monta vuotta yksin (en edes muista kuinka monta, varmaankin kuusi) niin olen kerran tuntenut sellaista tunnetta, että voisin muuttaa yhden ihmisen kanssa yhteen. Tämä tunne tuli hyvin nopeasti siitä, kun tavattiin. Tuo ihminen oli ainoa ihminen tähän astisessa elämässäni, jonka kanssa pystyin kuvittelemaan perheenperustamista ja yhteenmuuttoa. Mutta asiat eivät menneet sitten kuten niiden olisi pitänyt mennä, että oltaisiin koskaan päästy leikkimään kotia.

Tällä hetkellä kun ajattelen edes sitä että löytäisi jonkun itseään kiinnostavan ihmisen, sellaisen joka ei onnistu ahdistamaan mua heti kuukauden tapailun jälkeen, tuntuu jotenkin kaukaiselta ajatukselta. Enkä edes tiedä haluanko löytää ketään, jos mua ei vain ole tarkoitettu kahlittavaksi.

Olen muutaman viikon kuluttua 28-vuotias, enkä ole elämäni aikana kuin kerran tai pari aidosti halunnut jonkun kanssa seurustella ja vain yhden ihmisen kohdalla saanut sellaisia tuntemuksia, että tuon kanssa haluaisin joskus perheen. Tai tuo on "aidosti halunnut jonkun kanssa seurustella" ehkä hieman väärin muotoiltu toteamus, mutten tähän hätään parempaakaan keksi. Kyllä mä olen jokaisesta seurustelukumppanistani tykännyt ja sen takia seurustellut/tapaillut heitä, suurin osa heistä on vain alkanut ahdistamaan mua, enkä oikein tiedä kunnollista syytä sille. Ehkä se, että niistä on puuttunut se jokin, joka on ollut vain yhdessä ihmisessä mun tähän astisessa elämässäni. Asia jota en tiennyt kaipaavani aiemmissa suhteissani, mutta jonka ymmärsin tuon suhteen aikana. Hänessä oli sitten vain muutamia muita ominaisuuksia, joista en tykännyt.

Jotenkin se, että ihminen jolla ei pitäisi olla mitään syytä olla sinkkuna, tuntuu hirveän outona asiana monille ihmisille. Ei kai kaikkia ihmisiä ole tarkoitettu parisuhteeseen ja silti sitä toivoo, että löytäisi joskus sellaisen ihmisen jonka kanssa viettää lopunelämä - koska se on asia joka mun aivoihin on luultavasti evoluutiossa painettu. Mun kuuluu naisena ajatella siten, että löydän miehen ja lisäännyn, mutta josko se ei vain olekaan mun juttuni?

Kyllähän se on kiva viettää pitkä viikonloppu jonkun kanssa pitkään nukkuessa, ruokaa tehdessä, höpötellessä, pussaillessa ja seksiä harrastaessa, mutta jotenkin tuntuu siltä että onko se kuitenkaan sen arvoista jos siitä saa kaupanpäälle jotain negatiivisia fiilareita.

No oli miten oli, tältä nyt tällä hetkellä tuntuu.

Kirjoitettaessa soi http://www.youtube.com/watch?v=Opfg4ILMLv0&feature=related

14 kommenttia

suojelusprkl

22.1.2009 12:40

Itseasiassa sisältää x)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

annsofie

22.1.2009 12:46

Mjoo-o.. tuohon ku viel omalta kohdalta lisään sen että perhe on tehty on tosi vaikea enää löytää syitä seurusteluun..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

22.1.2009 12:50

Mutta ei siinä mielessä mitä sä luulet:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

22.1.2009 12:51

Perhe? Vanhemmat ja sisarukset vaiko oma perhe(omat lapset)?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

annsofie

22.1.2009 12:56

Oma perhe, oma lapsi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

22.1.2009 13:36

Pihis: muahhaahhaaaaaa
Dumari: muahhaahhaaaaaa

Ansofien: olen usein miettinyt sitä, että lapsia tehneillä yksinelävillä eläminen on varmasti välillä todella vaikeeta. Sitä ei uskalla kovin herkästi hakeutua uusiin suhteisiin ja jos hakeutuu, pitää ottaa huomioon myös oman lapsen tunteet ja se, ettei raahaa jokaista uutta tuttavuutta kotia lapsensa silmien eteen. Ei pysty olemaan itsekäs, jos välittää vähänkään lapsestaan ja siitä millaisen kasvatusmallin sille antaa, jos raahaa yhdenillanhoitoja kotia pantavaksi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

22.1.2009 13:37

Puhumattakaan siitä, ettei pysty tuosta vain lähteä ulos kavereiden kanssa ja vielä vähemmän silloin, jos ei ole ketään jolle antaa lapsi hoitoon päiväksi tai pariksi jos lapsen isä ei ole laisinkaan kuvioissa mukana.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

22.1.2009 14:01

Kirjoitin tuon sen takia, että vastasin haaveekseni luotettavan kumppanin ja perheen ja nämä asiat tietääkseni vaativat pohjalle sen, että haluaa seurustella jonkun kanssa ensin. Ja sitten pohdin sitä, että onko musta tuollaiseen ylipäätään.

Kunhan on joku tilapäinen angsti päällä.

Kyllä mä sen tiedän, ettei seurustelu poissulje omia haaveita. Mutta kun en oikein näe mitään hyvää syytä suhteelle, koska viihdyn niin hyvin itsekseni, mutta jokin tuolla jossain aivonsopukoissa pistää hanttiin että ihmisen pitäisi elää siten, että se tähtää kestävään suhteeseen ja perheeseen.

On mulla muitakin haaveita, mutta rupesin tuota vain miettimään että jotenkin automaattisesti sitä vastasi nuo asiat, aivan kuin ne olisi ohjelmoitu mun aivoihin vaikka se ei välttämättä olekaan se mun "juttu":D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mikko

22.1.2009 16:12

aah mietin koko tekstin ajan vaa tot kysymys et mist haaveilet...aika hyvä kysymys!

mut siis ei kaikki voi vaa olla tyytyväisii siihen et pitäs herää jonkun vierest joka aamu, siitähän on sellai sanonta: "kaikki varmin tapa menettää mielenkiinto johonkin on herätä tämän vierestä joka aamu" emmä sit tiiä et onnistuuks sitä sit jossain vaihees sivuttaa noit "huonoi fiilareit"... kyl kans ite mietin et SIT KUN joskus haaveissani löytyy sellai ihminen jonka kanssa elää ni se pitää ollaa sellai et se on sellast ikuista leffa rakkautta mikä ei koskaa oo ohi ja kestää aina ja ikuisesti! :P sitä odotellessa pitää tyytyä näihin sijaisuuksii? joo siis täs taas oo mitää järkee mitä tänne suoltaa mut....

Mut siis miks pitäs itteensä "pakottaa" lisääntymää ei se voi olla mikää automaatio joka meihin on ohjelmoitu? tottahan se iso J sano et menkää ja lisääntykää vai miten se meni? mut se et siit pitäs tehä joku automaatio ni johan rupes meikääki pelottaa, tais iskee sitoutumis kammo.

joo ei täst vastauksest nyt tuu mitää ku pyörii toi "haave"-juttu vielkii! mutta muistakaa "vain kauniit ja menestyvät ihmiset voivat täyttää tämän maailman, mutta he ovat oppineet että lapset aiheuttavat lapsettomuutta" xD

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

22.1.2009 16:24

Aihe ei ollut oikeastaan se mistä mä haaveilen vaan se mitä vastasin lonkalta kuin aivopestynä, kun tuosta multa kysyttiin. Kun asiaa mietin tuon eilisen pelin jälkeen ymmärsin sen, ettei mun haaveet ole välttämättä noita asioita, joita olen joskus pitänyt niinä "thö haaveina".

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

22.1.2009 17:10

Heh, en mä ajattele asiaa ihan noin mustavalkoisesti:D

Enkä mä haaveistani tähän oikeastaan edes kirjoittanut.

Ja jokaisessa suhteessa tulee niitä negatiivisia asioita vastaan, tarkoitin tuolla lähinnä sitä että toinen ei arvostaisi mua ihmisenä niin en halua kokea sellaisia fiiliksiä ihmiseltä jota itse arvostan/rakastan.

Kerran kaupan kassalla katselin pariskuntaa, joiden katseet toisia kohtaan oli täynnä vihaa. Tuli sellainen olo, etten koskaan halua että kumppanini katsoisi mua noin halveksien ja vihaisena. Tämä on itselleni se negatiivinen fiilis, jonka voi kokea suhteessa ja tällaista en haluaisi.

Mulla pyörii paljon asioita päässä, kun kirjoitan tänne, enkä aina saa/pysty tai tajua niitä kirjoittaa muiden luettavaksi asti ja sitten saatan kirjoittaa joistain asioista töksäyttäen/mustavalkoisesti kun ajatus menee nopeampaa kuin sormet:D

Enkä jaksanut alkaa tätäkään kirjoitusta muotoilemaan kun tämä on sellaista ajatuksenvirtaa vaan joka pulpahti mieleen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

22.1.2009 17:51

Joskus sen salaisimman haaveen huomaa vasta sitten, kun se vaivihkaa käy toteen: "Tätä olenkin kaivannut!"

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

22.1.2009 17:58

Tuo on totta!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus