Tunnelataukselliset biisit

  • suojelusprkl

En ole koskaan ollut erityisemmin Queenin fanittaja, vaikka heidän musiikistaan tykkäänkin, mutta aikoinaan näin dokumentin Freddien viimehetkistä. Dokumentissa kerrottiin Show Must Go On-biisin teosta ja siitä, että Freddien kuoli kuusi viikkoa siitä kun kyseinen biisi julkaistiin sinkkuna. Joka kerta, kun kuulen tuon biisin mulle iskee sellainen alakuloinen olo ja lähes aina tulee kyyneleet silmiin, tuon biisin sanoma on vaan jotenkin niin kaunis. Se on jännä juttu, että joillain on taito saada yhteen lauluun niin suuri tunnelataus, että se välittyy varmasti maailmanlaajuisesti monille ihmisille. Tuo on sellaisia biisejä, joista tuntee kyseisen laulajan tuntemukset ilman että ymmärtäisi sanaakaan siitä, mitä laulussa sanotaan.

Kamalaa, nyt tunnen oloni vanhaksi, tuo biisi on tehny 1991 ja dokumentti varmaankin samoihin aikoihin eli 18 vuotta sitten. Ei helvetti! Tuntuu siltä, kuin tuo dokumentti olisi tehty vasta muutama vuosi sitten. Pitänee alkaa järjestelemään itselleen jo hautapaikkaa, johan tässä jo kuolema korjaa sadon.

Kirjoitettaessa soi http://www.youtube.com/watch?v=bTYNW8UmcQI&feature=related

2 kommenttia

Pajautus

22.1.2009 01:56

En itsekään mikään fani, mutta se ukko osas laulaa helvetin hyvin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus